NEDERLAND

Er komen zo veel mooie orginele ontwerpen uit Nederland dat is niet te geloven, ik zou er elke dag een blogbericht over kunnen schrijven! Ik vind ook echt, dat we daar trots op moeten zijn.
Neem nou deze bekers ontworpen door Anne-Marie Jetten die zijn toch schitterend. Mijn favoriet is de speculaasbeker, helemaal wit met de afdruk van een speculaasje. De schoolbordbekers zijn ook heel nostalgisch. Ik begon op school met maan, roos vis….etc. maar mijn kinderen ook, zo herkenbaar voor veel generaties.
De witte bekers met het Delftsblauwe voetje zijn er ook in de andere kleuren van de Nederlandse vlag, rood en blauw.
Nog veel meer mooie Nederlandse souvenirs in een modern jasje kan je zien op de website van Hollandsche Waaren.

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *