KRINGLOOPVONDSTEN

Wekelijks struin ik met mijn dochter door de kringloopwinkel. Op zoek naar “kringloopvondsten”. Soms hebben we pech en vinden we niets.
Gisteren vonden we enorme glazen flessen, echt heel gaaf. Ze staan nu bij ons in de woonkamer.
De groene glazen fles en de vaas, heb ik voor iemand anders laten staan. Soms zie je gewoon teveel, dat kan ik helaas allemaal niet kwijt.
Vorige week liepen we tegen een oude wekker aan en die staat nu op het nachtkastje bij mijn dochter te tikken. Ik zou er helemaal gek van worden maar zij heeft er geen last van. Ze heeft hem flink opgepoetst en is er helemaal blij mee. Het prentje “huis” is één uit een serie van drie die ik deze week maakte, ze komen volgende week in de shop.

nelleke langius

One thought on “KRINGLOOPVONDSTEN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *