STEMPEL

Vorige week ontving ik van MUSwerk mijn eigen NEL stempel. Ik ben er heel blij mee. Nu kan ik de pakjes die ik verstuur opleuken met een eigen stempel. Kijk voor meer handgemaakte stempels op de website van MUS.

Toen ik op de website van MUS naar de stempels die ze maakt zat te kijken zag ik ook de zeefdruk van mussen. Ik was op slag verliefd en heb er één besteld. De print hangt nu tussen mijn verzameling prints en posters. Zo’n grappig vogeltje daar wordt je toch vrolijk van. Je kan de print in allerlei kleuren laten drukken, kijk hier voor meer informatie.

Sinds kort kun je zelfs een kaartje versturen van MUS. Je kunt kiezen uit 16 kaartjes en geloof me, ze zijn allemaal leuk! Dat wordt dus lastig kiezen. Bekijk alle kaartjes van MUSwerk.

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *