NEON

Steeds vaker zie ik weer allerlei kleuren neon voorbij komen. Zowel in het interieur als in de mode. Eind jaren ’70 begin jaren ’80 was het ook een hipe, vooral rond de Doe Maar rage. Op het moment zie je in de kledingzaken veel felle kleurtjes, make-up in neon kleurtjes, slippers, ‘t shirts etc. Het interieur blijft niet achter, ik was een beetje aan het zoeken en vond al heel snel van alles in neon. Het geeft wel gelijk een heel zomers en fris gevoel!

Mijn dochter kocht deze Neon sandaaltjes. Heel leuk bij een lichte outfit in één kleur! Het grappige is dat de schoentjes naar aardbeien ruiken. Ze zijn te koop bij Hemelse Hebbedingen in Deventer. Je loopt er zo mee het water in, ideaal voor de strandvakantie. Ze vallen behoorlijk op, dus kwijt raken zal niet zo snel gebeuren.
Een schitterende lichte ruimte met allemaal Neon krukjes. Je zal daar maar een workshop krijgen, ik vind het prachtig. (Foto via Dezeen)
Wil je ook een beetje neon in je interieur toevoegen? Op Etsy vond ik deze leeuw met een leuk detail op de achtergrond!  De wand versieren met bladgoud en Masking Tape , ook daar zijn neon kleuren in verkrijgbaar.
Begin mei opende Bloesem Kids een webshop met mooie sieraden voor kinderen. Bloesem Kids wear Neon! Hele leuke sieraden en niet alleen voor kinderen, zelf vind ik ze ook heel mooi.

nelleke langius

Geen categorie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *