SLACOUVERT

Hier word ik nou blij van! Niet zo gek want ik heb een vogeltjestic!  Zo mooi, deze prachtige slacouvert inclusief schaal, in fris wit met groen.
Die vogeltjes zijn zo schattig.
Heel handig, als je de lepels niet gebruikt, zet je de vogeltjes op de rand van de schaal. Nooit meer vieze handen na het grabbelen in de schaal met salade, op zoek naar de lepels. Je kan deze set bestellen bij Rockett St. George. In Nederland heb ik ze nog niet gezien jammer genoeg. Wéér iets om toe te voegen aan mijn wensenlijst!

Kreeg inmiddels tip van www.psikhouvanjou.nl en van www.blog.vierenveertig.be dat de schaal en lepels te koop zijn bij Mamzel. Dank jullie wel!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 Reacties op SLACOUVERT

  1. ilse zegt:

    Volgens mij moet je die in Nederland zeker kunnen vinden. De slakom is van Qualy. En hier al online te vinden: http://www.mamzel.eu/nl/wonen/keuken/d/slakom/89
    Ik heb in ieder geval al Qualy producten gezien in onze favoriete keukenwinkel (wel in België). Meer producten van Qualy zijn hier te vinden: http://www.newarriva.com/qualy/index.php
    Enne .. ik heb een zwak voor de groene Happle.

  2. Titia zegt:

    ik weet daar ook een heel leuk plekje voor.. ‘in mijn keuken en op mijn eettafel…’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>