KNAKWORST

Het is schitterend weer. Het noorden van het land heeft na deze week nog twee weken vakantie. Heerlijk, lekker relaxen, leuke dingen doen en uitrusten. De tijd dat de barbecue regelmatig aangestoken wordt. Stel dat je gebarbecued hebt en de kinderen hebben nog net niet genoeg. Dan is dit een heel leuk idee!
Zet een blik knakworstjes op de nog hete barbecue en je hebt nog wat extra’s! Ik zag deze foto op dit blog. Op vakantie heb ik eigenlijk altijd knakworstjes bij me, maar zelf was ik nooit op dit idee gekomen. Eenvoudig en heel makkelijk.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op KNAKWORST

  1. Karin zegt:

    Nee ik ook niet, doe ze in een pan en op het vuur. Deze ziet er in ieder geval gezelliger uit!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>