STOKROZEN

Ik hou van heel veel bloemen….maar als ik stokrozen zie….dan moeten we toch echt even stoppen. Helemaal in Zweden, met een mooie houten schutting als achtergrond.
Ik denk dat Roel zo af en toe wel tureluurs werd, van mij met mijn camera, hij zegt van niet hoor maar soms zaten we net weer op de fiets of in de auto en dan zag ik weer iets! Wéér stoppen…..foto’s maken, dus ik dacht ook regelmatig….laat maar….om later op de dag spijt te hebben, die ene foto niet genomen te hebben.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op STOKROZEN

  1. Mooi zijn ze mijn moeder heeft ze naast het huis alle kleuren.
    Volgend jaar even foto van plaatsen om mijn blog. #idee. Dankje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>