DRAMMER HAGE

In huize Langius zijn we gek op dit recept, Drammer Hage. Een jaar of 15 geleden zag ik het in de Seasons staan en ik scheurde het eruit. Nog altijd is het één van onze favorieten!
Een makkelijk recept waar je met gemak 20 stukken van kunt delen. In ruim een half uur heb je iets lekkers bij de thee!
Afgelopen zomer zag ik het ook liggen bij de banketbakkers in Kopenhagen.
Een leuk en lekker idee voor het weekend. Succes en geniet ervan. Wie weet wordt het ook één van jullie lievelingsrecepten. Fijn weekend.

nelleke langius

Geen categorie

12 thoughts on “DRAMMER HAGE

  1. Ik zag de foto en ik dacht: kokos cake uit Denemarken! Superlekker! En nu geef je zomaar het recept om ze zelf te maken. Wat leuk zeg! Ik laat je weten hoe ze gelukt zijn!

  2. Oh had ik het maar eerder gezien! had zin om wat lekkers te maken maar wist niet wat! En nu zie ik deze lekker recept! Ga maandag zeker maken op me vrije dag! Bedankt voor het delen het word smullen!!

  3. Oh, dit is zo lekker….. snel klaar en handig voor als er veel bezoek is. Maak het ook wel voor highthea, dan snij ik kleinere stukjes. Heb het recept al vele malen doorgegeven.. inmiddels heeeeel vaak gemaakt

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *