TAART

Velen van jullie weten het. Op vrijdag is het bakdag in huize Langius, zeker nu het herfst wordt! In de zomer sla ik ‘t regelmatig over.
In de herfst en winter heeft het iets gezelligs…die geur, leuk met z’n allen met een kop thee of cappuccino aan tafel, kaarsjes aan… zie je het al voor je?

Het is zo grappig dat ik regelmatig op vrijdag, via Twitter de vraag krijg, wat bak je vandaag? Zo werd ik ook heel vaak gewezen op de nieuwe Allerhande die boordevol taartrecepten staat. Eigenlijk wilde ik er vandaag iets uit bakken maar ik heb zo’n zin in een heerlijke eigengebakken appeltaart… volgende week dan maar. Ik heb al wel gekozen welke het dan wordt…de tulband van bitterkoekjes met chocolade die lijkt me heel erg lekker!

nelleke langius

One thought on “TAART

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *