LIGHT, BRIGHT & WHITE

Jaren lang hadden we in huis zwarte wanden. Nu zijn ze allemaal wit. In december waren de laatste kamers aan de beurt. Onze slaapkamer als allerlaatste, we hebben nog best even getwijfeld want eigenlijk was dat donkere in de slaapkamer ook wel knus maar nu het wit is ben ik blij dat we hebben door gepakt.

Het is zo heerlijk licht en fris geworden. Elke keer als ik er binnen kom word ik er vrolijk van. Voor aan de wand maakte ik op linnen een gouden cirkel, de maan.
Bij Sloppop Yeah bestelde ik een berg, heerlijk zacht en móói. Zo was de wintersport toch nog een beetje dichtbij 😉
white gold moon bedroom mountain light, bright & white

nelleke langius

One thought on “LIGHT, BRIGHT & WHITE

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *