SECOND HAND

Mooie spullen wie houd er niet van! Ik ook, vooral als ik ze tweede hands scoor. Nou moet je niet denken dat ik wekelijks met de mooiste dingen thuis kom, want het is echt een zoektocht en zoiets als de aanhouder wint.

De ronde tafeltjes in de zithoek kocht ik samen voor 5 €, verfje erover en klaar.
De tuttige kopjes met een gouden randje had ik al een tijdje in huis en zijn mooi voor een cactus, vetplantje of zoals hier in de keuken met een hyacint.
Het zwarte draadmandje en de kaarsenstandaard op tafel zijn ook kringloopvondsten.

Ik heb me voorgenomen volgende week weer eens tijd te maken voor Het Goed, het is al weer een tijd geleden. Soms heb je van die weken, die zijn voorbij voordat je het weet! Dat is maar goed ook want eigenlijk zou ik een schuurtje moeten hebben voor mijn kringloopverzameling.
second hand kringloop tweede hands triftstore

nelleke langius

2 thoughts on “SECOND HAND

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *