WISE WORDS

Eigenlijk heb ik aan het begin van een nieuw jaar nooit goede voornemens maar dit jaar wel. Ik wil het allemaal wat rustiger doen…want oh wat kan ik mezelf opjagen!

Toen ik het na mijn operatie rustig aan MOEST doen, kon ik dat eigenlijk best goed. Nou ja, zo af en toe kreeg ik wel een tik over de vingers, dan deed ik teveel en had ik daar de volgende dag last van.
Toch genoot ik er ook van en dat had ik van te voren niet gedacht! Op de stoel zitten met een boek of met een mooie Scandinavische serie op de bank, een breiwerkje naast me op de grond, een beetje schetsen, Roel in de keuken etc.

Het was dus een wijze les! Ahum! Vandaar dus dat ik gistermiddag in alle rust met de hand SLOW schreef en op mijn bord in de keuken heb gehangen, een reminder voor als het even niet lukt 😉
WISE WORDS

nelleke langius

One thought on “WISE WORDS

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *