INTERIOR INSPIRATION

Ik zat mijn gigantische fotoarchief door te kijken en kwam de foto’s tegen van hoe onze camper 3 jaar geleden er uit zag toen we hem kochten. Verschrikkelijk, schrik niet!
Na veel bloed, zweet en tranen ziet hij er sinds vorig jaar aan de binnenkant Langiusproof uit.

Het was een enorme klus. Echt, je doet het niet zo maar even maar het is wel de moeite waard. Zoals het was kon echt niet.
Volgende maand komt het boek van Caravanity uit, daarin kun je nog veel meer mooie caravans en campers zien. Best spannend want die van ons staat er ook in!

Heb je nu ook de kriebels en wil je aan de slag? Gewoon beginnen en iedere keer iets doen, het kost veel tijd en energie maar verf en een nieuw stofje doen veel. Ik weet zeker dat het boek je op leuke ideeën brengt.
interior inspiration interior inspiration interior inspiration interior inspiration interior inspiration interior inspiration interior inspiration interior inspiration

nelleke langius

5 thoughts on “INTERIOR INSPIRATION

  1. Leuk, jullie camper ok in het boek van Caravanity!
    Ik was al van plan om het boek te kopen, want de caravan van een vriendin van mij staat er ook in.
    Het is een droom van mijn man en mij om zelf een caravan op te knappen, dus kunnen we fijn ideetjes opdoen. Jullie camper is echt mooi geworden!

  2. Ik weet t nog goed, je fotoserie toen. En regelmatig fantaseer ik hoe ik onze airstream aan ga pakken. Maar ik weet niet goed waar te beginnen. En als we ermee reizen, leven we vooral buiten. Maar jouw aanpak staat in mijn geheugen gegrift! Echt zo mooi en fris en beachy!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *