SIMPLE STYLE

Bij de kringloop verzamel ik van alles bij elkaar om er vervolgens iets van te maken voor Simpel & Leuk.  Zakken vol houten blokjes staan hier, voorlopig mag ik van mezelf niet meer halen, genoeg op voorraad 😉
Laatst heb ik een stapel gesorteerd en op de werktafel gelegd in de hoop dat er wat inspiratie kwam. Zo werkt ‘t meestal, ik moet de spullen zien, in m’n handen houden, stapelen etc. en dan komen de ideeën vanzelf.

Als het af is ga ik het eerst testen, er naar kijken en de rest van de familie om een oordeel vragen. Soms verander ik nog wat en dan verzin ik een naam, in dit geval HOUTVAST.
Vorige week zette ik ze in de shop en ze vlogen weg, er is nog maar één over.
Gelukkig heb ik nog andere blokjes en ideeën dus binnenkort komt er een nieuwe versie, hetzelfde principe maar net even anders.
simple style simple style

nelleke langius

2 thoughts on “SIMPLE STYLE

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *