DAILY LIFE

Sommige mensen dachten dat ik een grapje maakte toen ik vertelde dat we de camper hadden verkocht. Anderen, die ons al langer kennen, waren totaal niet verbaasd.
Het is niet op twee handen te tellen hoeveel kamers, huizen, boten, campers en andere vakantiemiddelen wij al mooi gemaakt hebben! Op de één of andere manier is er altijd weer iets nieuws. Zo ook nu!

Voor de zoveelste keer maak ik een kleurenkaart, zoek ik stofjes bij elkaar, zit ik zomerse plaids te haken en naai ik wéér gordijntjes! Nu voor de vierde zeilboot, ja echt…de vierde! Ik hoop echt, hoe leuk ik het ook vind om iets mooi te maken, dat dit de laatste is. Toch weet je het maar nooit als je met een Langius getrouwd bent en na dik dertig jaar ook behoorlijk het virus te pakken hebt.
daily life DAILY LIFE
daily life daily life
DAILY LIFE DAILY LIFE
Zoals je ziet, heel verrassend, dit keer geen zwart wit, maar naturel en een beetje olijf/mos groen.
De boot is oud en klassiek met veel mahoniehout en de banken zijn bekleed met een groenig omastofje en dat laten we zo. De gordijntjes zijn inmiddels klaar en als de boot weer in het water ligt gaan ze ervoor, ik ben heel benieuwd!
We moeten nog even geduld hebben want op dit moment wordt er in Friesland heel hard gewerkt door de timmerman aan het teak dek en nieuwe banken in de kuip.

nelleke langius

One thought on “DAILY LIFE

  1. Wat leuk, een nieuwe zeilboot Nelleke! Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe project. Veel plezier met de voorpret en wie weet tot ziens, ergens op de Friese meren!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *