ON THE GO

Twee jaar geleden kochten wij, na onze stacaravan te hebben verkocht, een camper. In dezelfde maand dat we onze Bounty verkochten (zo noemden wij onze stacaravan) stonden we met een mooie reportage in de VT-wonen.
Na twee jaar met de camper op pad te zijn geweest, besloten we toch onze totaal gerestylde camper te verkopen want we missen de watersport. Na één week marktplaats kwamen de eerste kopers en zij kochten onze camper. We hadden net gepakt voor een vakantie en gingen nog voor de laatste keer op pad.
Thuis gekomen lag het boek van Caravanity op de mat, met daarin onze camper en twee dagen later werd hij gehaald door de nieuwe eigenaren! Te gek voor woorden en bijna eng….binnenkort staat ons huis in de 101-woonideeën, het is niet de bedoeling om het te verkopen 😉 maar you never know!

Van het boek van Caravanity krijg je zeker weten ook de kriebels, zelfs als je niet van kamperen houdt. Het ziet er prachtig uit, heel veel inspiratie om die vreselijke oubollige caravans en campers hip en modern te maken. Allerlei leuke tips, campings en recepten, ik las het in één adem uit.
ON THE GO ON THE GO ON THE GO ON THE GO
Het boek is te koop bij de boekhandel en bol.com en ik kan het je zeker aanraden.

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *