TEKENTALENT

Al een tijdje volg ik het werk van Maartje van den Noort, ik bewonder haar tekeningen en zou willen dat ik zo kon tekenen. Dat heb ik altijd al gewild, ik heb al vaak een poging gewaagd…meestal niet naar tevredenheid.

Ik ben zo’n vreselijke perfectionist die bijna nooit tevreden is over eigen werk! Zo lastig voor mezelf en voor anderen ook, alles moet altijd in één keer goed.
Terwijl het bij tekenen denk ik heel erg oefening is en uitproberen. Rustig kijken met welk materiaal en welke techniek het beste bij je past.
Van de zomer had ik weer alles bij me, schetsblokken, potloden, houtskool, kwasten, verf…echt alles. Helaas, ik heb het niet aangeraakt. Ik durf niet.

In ieder geval heb ik gisteren een mooie Merel van Maartje op mijn wishlist gezet, die zou ik dolgraag bij onze verzameling aan de muur hangen en wie weet komt er ooit een eigen werk bij te hangen.
dutch design

nelleke langius

3 thoughts on “TEKENTALENT

  1. Oei, wat klinkt dit vreselijk bekend..! Hier nog een, die niet begint, omdat ze bang is dat het niet zo wordt zoals het in ‘n hoofd zit…die complimenten van vrienden niet voor vol aan ziet omdat ze denkt: ‘ja, dat zeg je maar omdat je me kent…’. Totdat een vriendin opmerkte dat ze zich niet voor vol aangezien voelde door mijn reactie…dus nu toch vaker denken: gewoon beginnen en doen en ook blij zijn met het proces! Wijze woorden, he zo op de zaterdagochtend 😉 Succes Nelleke, teken die vogel gewoon!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *