EEN NACHTJE HINDELOOPEN

Terwijl Roel likkebaardend rondliep in de (verkoop)haven van Hindeloopen probeerde ik wat leuke foto’s te schieten voor mijn blog. Best lastig want ik wil hier niet steeds uitweiden over boten, zeilen, Friesland etc. maar toch wil ik soms iets van het sfeertje laten zien.

Dat rondlopen van mannen in een haven en kijken naar de grootste, onbereikbaarste boten is volgens mij heel normaal en gelukkig is de mijne niet de enige.
Ruben heeft het ook maar ik denk dat het bij hem in de genen zit, zo vader zo zoon!
R & R kijken niet alleen life graag naar boten maar boten marktplaatsen vinden ze ook erg leuk, Roel zegt dat het net zoiets is als mijn Instagram-verslaving.

Hindeloopen is trouwens een erg leuk pittoresk stadje aan het IJsselmeer met een mooie oude haven, leuke terrasjes, musea en een ieniemini sluisje. Het is één van de Friese elf steden. In het weekend is het er druk en gezellig en ik vond genoeg plekjes voor mooie foto’s in blue.
time on water time on water time on water time on water time on water time on water time on water time on water

nelleke langius

5 thoughts on “EEN NACHTJE HINDELOOPEN

  1. Roel past mooi in je blauwe serie, of was hij de aanleiding? Mooie serie foto’s weer!
    Mij vervelen je verhalen over boten, water, Friesland en zovoorts niet gauw hoor. Véél te leuk om over iemands passie te lezen!

    1. Nee R was niet de aanleiding haha. De aanleiding was blauw. Het begon met de houten blokken….en toen dacht ik aan mijn blog. Er waren weer allerlei mensen die me raar stonden aan te kijken toen ik de bakken met hout en ijzer fotografeerde. Fijn dat je ook de frieslandverhalen leuk vind.

  2. Ik vind de foto’s van Friesland, de boten en het water prachtig! Je hebt me weer helemaal aangestoken, als we volgend jaar niet naar het buitenland gaan wil ik graag de zomervakantie in Friesland doorbrengen. (heeft VVV Friesland je al benaderd 🙂 )
    Mijn vader is precies zo, ik weet nog zo goed dat ie vroeger ook altijd de haven rondliep als we de boot hadden aangelegd. Lekker neuzen, alle boten langs. Ik voel nog zo de ribbels van de steigerplanken onder m’n voetjes als ik met hem mee liep.

    1. Leuk Annabel! Ik zei het al eerder ik kan het je echt aanraden…echt ik ben helemaal om. Toen Roel het voorstelde na de camper had ik zoiets van, moet dat nou!? Op het water komen we helemaal tot rust en we genieten volop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *