PIET HEIN EEK

Vorige week was de dertiende editie van Dutch Design Week. Ik ging 3 dagen industrieel erfgoed en design snuiven. Bereidt je maar vast voor op een week Langius Design in Eindhoven.

Ik maakte behoorlijk wat foto’s. Veel te veel en die heb ik allemaal vanochtend uitgezocht en bewerkt. Genoeg materiaal om jullie de hele week te spammen met prachtige beelden zodat als je niet geweest bent,  je volgend jaar zeker wilt gaan!

Op dag één bezocht ik Strijp R en T en sectie C. Vandaag foto’s die ik maakte bij Piet Hein Eek, altijd leuk om naar toe te gaan niet alleen in de Dutch Design Week.
piet hein eek piet hein eek
piet hein eek piet hein eek
piet hein eek    piet hein eek dutch design week   dutch designweek
piet hein eek piet hein eek
piet hein eek piet hein eek
piet hein eek    piet hein eek piet hein eek    piet hein eek
piet hein eek piet hein eek
piet hein eek piet hein eek
Deze hele week een terugblik op de Dutch Design Week omdat ik het zonde vind om de mooiste beelden niet met jullie te delen. Wat een inspiratie, leuke mensen, design en een bruisend Eindhoven heb ik gezien!

___________________ tik op de foto voor een vergroting____________________

nelleke langius

One thought on “PIET HEIN EEK

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *