EINDHOVEN DDW14

Zaterdag ging ik samen met Ruben op pad. Hij studeert in Groningen, Artificial Intelligence maar het had volgens mij ook zomaar de Design Academy in Eindhoven kunnen zijn.

Hij had bedacht dat we vandaag wat gingen experimenteren met filmpjes, time lapse etc. om een blog te maken. Het resultaat kun je hier zien. Dus steeds als ik ergens een foto nam, maakte hij ook beeldmateriaal. We gaan dit zeker nog eens doen, al doende leert men! Het kan zeker beter, wie weet volgend jaar tijdens DDW15, want ook Ruben gaat zeker weer.

We begonnen de dag bij De Witte Dame waar elk jaar de Graduationshow is van de Design Academy, we waren vroeg maar het liep gelijk storm het was daarom lastig foto’s maken. Daarna gingen we naar de Kazerne, Designhuis, Schellensfabriek, NRE terrein en tot slot naar Sectie C.

kazerne IMG_1729
dutch design kazerne
jan janssen jan janssen
kazerne kazerne
klaas kuiken en luuk wiehink zeemleren lamp
kazerne kazerne
kazerne kazerne
kazerne kazerne

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *