HET NRE TERREIN

Op het NRE terrein ging ons hart sneller kloppen bij Job & Tom, wat een gave werkplaats. Tom de man van het hout en Job die van alles in elkaar last, een ‘staalman’ die gek is op fikkies stoken. Als je wel eens bij Piet Hein Eek bent geweest ken je ongetwijfeld de grappige olielampjes, die zijn van Job.

Ruben die voordat hij ging studeren oldtimers in elkaar heeft gelast vond dit vooral erg leuk om te zien. Ik denk dat hij er graag een weekje zou meedraaien…want dat creatieve mist hij zeker op de UNI.
We namen de kaarsenstandaard ‘spike’ mee naar huis, een herinnering aan de #DDW14 een echte JOBSPROPS!

Als jij hier ook rondgelopen hebt, liep je vast ook met een glimlach op je gezicht rond, er zit een soort humor in hun werk, kijk alleen maar naar de poster van Tom & Job die is toch geniaal! Tom werkt niet alleen met hout maar kan ook fantastisch tekenen.
Ben je er niet geweest dan is dit een tip voor volgend jaar!

We aten ‘s avonds trouwens ook op het NRE terrein, bij Piet. Normaal werkt hij in zijn werkplaats/atelier met hout maar tijdens DDW maakt hij stampotten en kun je er voor 15 € incl. 1 drankje heerlijk stampot eten.
job&tom tom&job jobsprops job&tom tom frenken job&tom spike tom frencken

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *