ZONSONDERGANG

Afgelopen weekend hebben beide mannen, onze boot van Friesland naar Zutphen gevaren voor de winterstalling. Voorlopig is het dus voorbij met onze TIME ON WATER. Het worden nu uurtjes in de loods om veel achterstallig onderhoud weg te werken.

In september maakte ik prachtige foto’s van een schitterende zonsondergang, je zou denken daar is flink aan gesleuteld in photoshop. Toch heb ik helemaal niets aan deze foto’s gedaan. Hoewel ik nog steeds moet wennen aan mijn nieuwe camera (Canon 70D) word ik hier wel heel erg blij van.

We stonden op de dijk aan het IJsselmeer en als je goed kijkt zie je zelfs de overkant, Noord Holland! Het was één van de vele mooie avonden in september en we waren niet de enigen met een camera op de dijk. We zagen al veel zonsondergangen maar het is elke keer weer heel bijzonder.
TIME ON WATER
TIME ON WATER
TIME ON WATER

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *