BINNENKIJKER HUIZE LANGIUS

DANK JULLIE WEL allemaal, voor de leuke reacties op de binnenkijker, bij ons thuis in de 101 Woonideeën van november. Zo leuk om te horen wat iedereen ervan vindt, ik was zelf zeer tevreden met het resultaat, eigenlijk klopte alles. Eén foto van mezelf had ik liever willen wisselen met een andere…maar als dat alles is!

Het was niet de eerste keer dat ik samen met Jeltje Janmaat een binnenkijker deed. In 2011 kwam ze ons buitenhuisje fotograferen aan het Veluwemeer, jullie kennen vast allemaal de foto’s. De reportage hiervan stond in 2012 o.a in de VT Wonen maar ook werden in Scandinavië en Duitsland in verschillende magazines deze beelden geplaatst. Regelmatig kom ik op Pinterest daar nog foto’s van tegen, ze blijven mooi.

Op zo’n shoot-dag worden er enorm veel foto’s geschoten en lang niet alle foto’s worden gebruikt voor de reportage. Jammer als ze nooit getoond worden toch? Daarom laat ik jullie hier nog een aantal zien die de 101 niet haalden. Nog even ongestoord binnen gluren bij ons.
binnenkijker  binnenkijker binnenkijker binnenkijker  binnenkijker
binnenkijker

nelleke langius

2 thoughts on “BINNENKIJKER HUIZE LANGIUS

  1. o zoo fijn nog meer genieten van jullie mooie huis 😉 Merci! Ik zwak de zwart-wit vaak af naar grijs-wit (zie nu op mijn blog voor Maxime’s kamer) maar bij jullie komt ook echt alles heel zacht en gezellig over! Fijne avond, Dina

  2. Mooie extra plaatjes Nelleke. Heerlijk licht huis! En net als jij zou ik ook heel graag nog eens met Jeltje werken. Het is zo leuk om je huis zo mooi vastgelegd te hebben. Fijne dag!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *