CONCEPT STORE EINDHOVEN

Een prachtig oud, leegstaand pand aan de Oudegracht in Utrecht en een bezoek aan Eindhoven tijdens de Dutch Design Week, dat was een jaar geleden, het begin van EINDHOVEN in Utrecht. Een inspirerende concept store vol met mooie producten van aanstormende talenten. Ontwerpers die net beginnen, zelf produceren en nog niet ergens anders hun ontwerpen verkopen.

Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd voor een bloggerslunch, tijdens de lunch vertelden jonge ontwerpers over hun achtergrond, producten, materialen en hoe het allemaal begon. Vier enthousiaste verhalen, mooi om hun passie te zien en te horen.
Dank je wel Tim van de Weerd, Danielle van Lunteren, Andrius Sta en Stehpan Siepermann!
concept store
conceptstore  concept storeeindhoven
eindhoven  eindhoven
eindhoven
DAANdesign  eindhoven
Een conceptstore om in de gaten te houden en regelmatig binnen te lopen. Ben je in Utrecht, ga even langs. Al zou je alleen maar voor een heerlijke kop koffie of thee gaan want dat hebben ze ook!

nelleke langius

One thought on “CONCEPT STORE EINDHOVEN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *