GENIET VAN DAGELIJKSE DINGEN

DAILY LIFE
Ik kocht deze week sinds tijden het tijdschrift FLOW. Een heerlijk blad, zeker voor de papierliefhebbers en mensen die van ‘simplify your life’ houden. Dit weekend ga ik er lekker voor zitten maar ik bladerde er even snel doorheen en zag deze pagina, omarm het alledaagse!

Ik ben een groot voorstander en gek op het alledaags!
Wees blij met de mooie dingen om je heen. Hou van de natuur. Pluk bermboeketten. Geniet van een zonnige dag in de herfst. Haal groente en fruit op de markt. Eet smakelijk van een stamppot in de winter en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Heel toevallig las ik op dezelfde dag de blog van Marlous van Planetfur. Het ging over haar loondienstjaren en haar daarbij horende shopgedrag.
Deze post sloot er perfect bij aan, lees hier maar. Chapeau Marlous, zó leuk en herkenbaar.

Vandaag is het vrijdag en niet een heel erg alledaags dag in huize Langius. Ik ga zo, sinds jaren, weer naar een cursus keramiek en vanmiddag bak ik een appeltaart, BAKING FRIDAY hè!?
Rjr. & L komen naar huishuis* voor het weekend, gezellig!

*Huishuis is studententaal en staat voor het ouderlijk huis, thuis is hun studentenkamer.

Omarm het weekend allemaal en geniet!

 

nelleke langius

2 thoughts on “GENIET VAN DAGELIJKSE DINGEN

  1. Dankjewel Nelleke! Het lijkt wel alsof ik nog meer van het alledaagse ben gaan houden sinds ik een kind heb. We zijn zo gezegend met zo ontzettend veel moois, daar hoef je helemaal je rekening niet voor te plunderen. x

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *