INSPIRATIE VOOR DE KERST

Nog maar zes weken, dan is het kerst. Ik had nog geen inspiratie voor ons kersthuis want eerlijk gezegd hou ik helemaal niet van zo’n overdaad aan kerst in huis. Toch kwam ik leuke en eenvoudige kerstideeën tegen toen ik op Pinterest rond keek.

Afgelopen week was ik iPhoto aan het opruimen en plaatste alle foto’s netjes in albums. Een vreselijke klus maar ik kan het afvinken vóór 2015! Wat een heerlijkheid, als ik in de toekomst iets zoek dan vind ik het in no time!

Tijdens mijn foto-opruim-aktie,  kwam ik de nodige kerstfoto’s tegen van de afgelopen jaren. Voor jullie zocht ik een aantal uit om alvast inspiratie op te doen.
Het heeft mij in ieder geval wel weer op ideeën gebracht, het zal een SIMPLE STYLE worden.
Net als vorig jaar, ga ik aan de slag met natuurlijke materialen, zelfmakers, zwart- wit, een beetje goud en stiekem hoop ik op een mooie kerstige kringloopvondst.

Eén ding is zeker, ik ga niet ons hele huis ‘verbouwen’ voor een dennenboom, niet omdat ik het niet leuk vind hoor, maar meer uit praktische overwegingen, we hebben er gewoon geen plaats voor. De houten kerstboom die Roel een aantal jaar geleden maakte blijft deze kerst op zolder, tijd voor een andere, ruimtebesparende, boom!
kersttak kerstster amaryllis  kerstboom

kerstboompje kerst tekening
De komende weken zal ik hier wat leuke DIY kerstideeën laten zien maar hou ook mijn Instagram en Pinterest in de gaten voor nog meer leuke kerstversieringen.
Komend weekend ga ik aan de slag met de eerste sfeermakers waarvan ik er één ga weggeven. Een GIVE AWAY voor de eerste keer. Dóódeng vind ik het, stel dat niemand ‘m wil!

nelleke langius

6 thoughts on “INSPIRATIE VOOR DE KERST

  1. ohwwww Nelleke, hoe kun je nu denken dat niemand een give-away van jou zou willen :-)! Je hebt zóveel fans…. Ik zou je verrassing ook zo, ongezien, willen hebben hoor!

  2. Oh, Nelleke,

    Begrijp je spanning! Zou ik ook hebben, maar ook ik wil hem graag hebben… ook al weten we nu nog niet wat het is. Eigenlijk maakt het er alleen maar spannender….
    Wat wordt het… ik wordt er nu al zo blij als een kind van. (hihi)

  3. Oh Nelleke,

    Ik kan me goed voorstellen dat je het spannend vind. Zou ik ook hebben! Maar laat ik je geruststellen. Ook ik zou je give away blind willen hebben, maakt het zelfs extra spannend! Ik wordt er nu al blij van. (hihi) Kan gewoon niet wachten tot je er meer over verteld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *