TWEE DIY EN EEN MOODBOARD VOOR KERST

Gisteren maakte ik de laatste papieren lantaarntjes af voor de give away. Ik heb enorm getwijfeld of ik iets wat ik zelf gemaakt heb, weg zou geven. Stel, dat er niemand mee zou doen!
Ik snap wel dat iedereen massaal mee doet met de meest waanzinnige weggeef acties die je her en der tegenkomt maar ik was ook erg nieuwsgierig hoe dat zou gaan met iets eenvoudigs.

Wat was ik blij met de reacties…want er deden maar liefst 29 mensen mee. Fijn! Dat was dus het volgende lastige punt…ik gunde iedereen zo’n fijn lampje. Helaas dat gaat niet en dat snappen jullie ook wel, dus ik trok een lootje.
Yzette is de gelukkige! Mail mij je adres en de naam en het adres van je vriendin dan stuur ik ze zo snel mogelijk naar jullie toe. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen en de leuke reacties. Over een tijdje durf ik nog wel een keer 😉

Terwijl ik deze week bezig was met de lichtjes van papier heb ik gelijk een moodboard gemaakt voor de kerst met materialen die ik had liggen.
Ik probeer helemaal niets te kopen, ik ga aan de knutsel met dingen die ik in huis heb. Gedroogde bladeren, oude boeken, gouddraad, papier-maché, wol, fineliners, papier, hout, takken en wie weet wat ik allemaal nog meer tegen kom!
Het enige wat ik van mezelf ‘mag’ kopen is een amaryllisbol, hyacinten en wat groen voor in mijn verzameling vintage vazen.
kerst 2014 kerst 2014 moodboard 2014 kerst 2014 kerst 2014
Twee boompjes van het moodboard staan in ieder geval in december in de woonkamer.  Het houten boompje maakte ik van houten roerstaafjes, ik lijmde ze met houtlijm aan elkaar en knipte de staafjes met een gewone schaar op maat.
De mini dennenboom op linnen vind ik zelf het leukst, ik tekende de kerstboom met fineliner op een klein linnen schilderijtje. Twee hele makkelijke DIY’s!

nelleke langius

5 thoughts on “TWEE DIY EN EEN MOODBOARD VOOR KERST

  1. wat ontzettend leuk dat ik deze superleuke give away bij je gewonnen heb bij je Nelleke, dank! En ook Swiid-swiet dank voor je felicitatie :)) Wat een mooi begin van het weekend, thxx! liefs, Yzette

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *