KERST SNAPSHOTS

Heel Instagram staat deze dagen vol met kerstinspiratie, zelf plaatste ik ook al het één en ander. Ik vind het leuk om te zien hoe iedereen zijn/haar huis in kerstsfeer brengt. Wij houden van niet te veel toeters en bellen en toch als ik bij sommige mensen de vrolijke gekleurde kerstbomen zie staan vind ik dat erg mooi maar niet voor ons.

Ik maakte een collage van huize Langius in kerstsfeer. Heel basic, veel wit, eenvoudig en rustig. Dit jaar wilde ik voorkomen dat ik vóór oud en nieuw alle kerst spullen al weer in de doos zou stoppen. Door het simpel te houden denk ik dat het gaat lukken.

Het boompje links boven is te koop in de shop. De marmeren schaal rechts vond ik bij de kringloop. De kerstboom op stof bij de eettafel is van Ikea. De krans in het midden is een ijzeren ring die ik met groen en gouddraad bekleedde. Het kerstboompje links onder knipte ik uit een gedroogd blad en het lijstje is een kringloopvondst. De tekening van de mistletoe maakte ik zelf, net als de tekening rechts onder die al weer voor het derde jaar met kerst in een lijst hangt.
kerst

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *