VIER FIJNE ACCESSOIRES VAN DE KRINGLOOP

Ons huis stylen met spullen van de kringloop of dingen die ik zelf maak, daar word ik extra blij van. Echt! Niets is leuker. Zelf maken of spullen van de tweedehands winkel een nieuw leven inblazen, ik doe niets liever. Bovendien heb je dan veel vaker iets wat een ander niet heeft en het maakt je huis persoonlijker.

Kringlopen is voor Langius Design een werkwoord geworden. Ik kringloop niet alleen voor mezelf maar ook in opdracht. Ben je al tijden op zoek naar iets specifieks maar heb je nog steeds niet beet, vraag mij wie weet kom ik het tegen.

Gistermiddag maakte ik foto’s van mijn vier laatste vondsten. Stuk voor stuk hebben ze een mooi plekje bij ons in huis gekregen. Zo kun je voor niet al te veel geld regelmatig opnieuw stylen en gelukkig zijn!
kringloopvondst tweede hands second hand kringloop
1.De muzikanten zaten in een vreselijke lijst op een bordeaux rode achtergrond maar ik kon ze niet laten liggen, ze zijn gekantklost daar is iemand uren druk mee geweest, ik lijstte ze met plezier opnieuw in.
2.Een mand voor de mandarijnen, geen idee wat dit ding eigenlijk voor functie heeft gehad maar hij staat leuk zo.
3.Het rode koper laat ik voorbij gaan maar het gele koper mag er wel in bij mij, ik kocht zelfs weer koperpoets. Het boek op de achtergrond met de zwart wit portretten komt ook uit een kringloopwinkel.
4.Als liefhebber van zwart wit kon ik deze mok niet weerstaan! Mooi voor in de keuken met een verzameling mooie lepeltjes.

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *