VIJFENTWINTIG JAAR LATER

Bijzondere dagen blijven altijd hangen, zo weet ik nog precies wat voor weer het was op twee december 1989, het had al een paar dagen flink gevroren en er lag ‘s ochtends een klein laagje sneeuw. Ik weet het nog precies. We woonden in Vorden tegen over het kasteel waar we die zaterdag trouwden. We maakten foto’s in het bos bij ons huis en liepen op de bevroren vijver bij het gemeentehuis.

Vijfentwintig jaar later wonen we in Deventer, hebben twee leuke en lieve kinderen en ergens boven dwaalt nog een ster! Ondertussen ben ik grijs en Roel ook als hij zich niet zou scheren. We vierden van de zomer ons feestje met z’n allen, een week, op een gehuurde zeilboot, dat was grandioos! Zo leuk zelfs dat we eigenlijk allemaal volgend jaar weer willen.
words
hart van draad IMG_9569

IMG_9571
Er is veel gebeurd in die vijfentwintig jaar, te veel om op te noemen. Toch wil ik er een aantal noemen. We verhuisden drie keer, bouwden twee keer een camper, hebben héél véél geklust, campeerden graag en veel, we surfden en zeilden met z’n allen, verloren onze eerste zoon, kregen een zoon en een dochter, begonnen voor ons zelf, gingen op wintersport en deze winter knappen we onze zoveelste zeilboot op. Ik kan niet anders zeggen dan dat we mooie jaren hadden en nog steeds ook nu we weer met z’n tweeën zijn is het fijn!

nelleke langius

5 thoughts on “VIJFENTWINTIG JAAR LATER

  1. Lieve Nelleke: Gefeliciteerd! Wat een mooi blig over 25 bijzondere jaren! Leuk je trouwfoto’s te zien en te ontdekken dat je toen al iets had met zwart en wit!
    Ik wens jullie nog heel veel geluk samen met jullie gezin! Geniet ervan! X

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *