DE MOOISTE WINKEL IN ZUTPHEN

Je kent het vast wel, iemand tegen komen en zeggen: ‘Binnenkort kom ik bij je langs!’
Dat binnenkort duurt dan meestal langer. Zo ging het mij ook met Anne van Mooi uit Zutpen. Al jaren hebben we via Twitter contact en ‘zien’ we elkaar op Instagram en één keer spraken we elkaar vluchtig in de stad.

Afgelopen woensdag ging ik naar Zutphen en dronk een kop thee bij haar in de winkel, we kletsten wat, tussendoor hielp zij een klant en maakte ik foto’s, we kletsten verder en de middag vloog voorbij. Aan het eind van de middag moest ik rennen naar de IJsselkade waar mijn auto stond zodat oom agent geen print achter mijn ruitenwisser kon hangen. Zo gek dat je iemand ontmoet die je ‘kent’ van social media en dat het klopt. Het was vast niet de laatste keer.

Het was gezellig, en wat een leuk winkeltje!
mooi zutphen mode mooi mooi mode en accessoires on the go winkel paskamer look up

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *