DE RECYCLE VAN MOOIE VERPAKKINGEN

Ik hou van fabrikanten, winkels en merken die nadenken over hun verpakkingen. Mooie doosjes, tasjes, potjes en labels gaan bij mij nooit de prullenbak in. Ze worden bewaard, ik style ermee, hergebruik ze, kortom ik koester ze. Ik durf te wedden dat ik niet de enige ben…of wel?

Lege schoenendozen staan dus gewoon in de boekenkast, papieren tassen gebruik ik voor mooie magazines die ik niet weg wil gooien. Fijne woorden op labels gaan op het prikbord.

De doosjes van Design Letters…ik kan het niet over mijn hart krijgen om ze in het oud papier te gooien, net als de mooie brochure van Vipp. Lege glazen flessen en potjes met mooie deksels worden in de zomer weer gevuld met jam of ik zet mijn kwasten en potloden erin. Echt meneer de fabrikant ik word heel erg blij van mooie verpakkingen ik upcycle en recycle me een ongeluk!

Roel moppert af en toe wel op mijn verzamelwoede maar gisteren bijvoorbeeld was ook hij er weer erg blij mee, toen er een restje lak over was en in een potje moest.

mooie verpakking         mooie verpakking

nelleke langius

2 thoughts on “DE RECYCLE VAN MOOIE VERPAKKINGEN

  1. Deze verpakkingen zijn dan ook echt stylish! Ik blijf ze ook wel verzamelen, tot ik het over mijn hartje krijg, en dan weg ermee.
    Jeannine

  2. Hier herken ik helemaal mezelf in! Mooie labels gebruik ik als boekenlegger, sommige upcycle ik tot cadeaulabel. Glazen potten….. praat me er niet van, vooral die met zwarte dekseltjes! En inderdaad, als het echt te gek wordt, dan met pijn in ‘t hart opruimen. Maar natuurlijk wel meteen weer opnieuw beginnen met verzamelen 😉

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *