EEN CHAOTISCHE WERKRUIMTE

De laatste weken bestaat mijn dagelijkse leven uit workshops voorbereiden. Niet alleen overdag ben ik in de weer met creatieve creaties maar mijn brein gaat ‘s nachts ook door. Mijn schriftje met ideeën raakt behoorlijk vol en dat is dan nog maar het begin.

Alles op papier zetten is de makkelijkste fase, vervolgens komt de zoektocht naar materialen, vormen en de handarbeid. Gelukkig vind ik dat heel erg leuk, geen straf dus! Er is één nadeel, mijn werkruimte lijkt op een ontplofte bom, overal liggen stapeltjes spullen, verzamelde materialen en proef-werkstukjes. Dat vind ik niet zo erg maar ik deel de werkruimte met Roel…en hij vindt dat minder!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Er komen leuke nieuwe workshops aan. Ben je benieuwd? Like dan in ieder geval de Facebookpagina van Simpel&Leuk zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes. Wil je al iets meer weten of ben je op zoek naar een creatieve workshop of heb je een verzoek, mail me, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Gelukkig kan ik al een tipje van de sluier oplichten, een aantal workshops zijn al duidelijk. * Keramiek tegeltjes op MDF  *Stempels maken en stempelen op stof  *Handlettering          * Weven en/of borduren op linnen schilderijtjes *Dromenvangers
Dit zijn allemaal workshops die geschikt zijn voor één dagdeel.

workshop workshop workshop workshop workshop workshop workshop workshop workshop workshop

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *