EINDELIJK WEER ZON IN HUIS

Eindelijk na heel veel dagen regen scheen de zon afgelopen zaterdag. De hoogste tijd om in de woonkamer wat snapshots te maken, het is al een hele tijd geleden dat ik iets liet zien.

Vorige week heb ik behoorlijk opruiming gehouden en ons huis is op het moment fris en redelijk leeg. Alhoewel het in mijn werkruimte alweer een ontplofte bende is (het was zó netjes).  Ik ben bezig nieuwe workshops voor te bereiden voor Simpel & Leuk, bij nieuwe ideeën, moodboards en inspiratie, hoort rommel dat werkt voor mij inspirerend. Ik wil de spullen en materialen om me heen zien en voelen dan komt de flow van zelf.

Het goed voorbereiden en dingen uit proberen kost enorm veel tijd. Dat betekent keuzes maken. De dagelijkse wandeling schiet er vaak bij in en helaas staat mijn Canon ook op non actief, vandaar dat de snapshots genomen zijn met mijn iPhone.
Gelukkig vind ik het heerlijk om nieuwe dingen te maken en te bedenken, dat is de andere kant van het verhaal dus ik ga vrolijk verder.
thuis  snapshot at home  kringloopvondsten kringloopvondst  at home thuis  verzameling amaryllis  thuis

nelleke langius

One thought on “EINDELIJK WEER ZON IN HUIS

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *