FIJNE HOTSPOT IN AMSTERDAM

Begin december waren wij dus drie dagen in Amsterdam, wij hadden nl. iets te vieren. Ik schreef het al eerder, oud nieuws maar goed toch moet deze hotspot in de Pijp nog wel een plekje op mijn blog. Ik was op zoek naar leuke inleidende zinnen voor dit bericht en kon niets anders verzinnen. Vandaar een beetje oud nieuws!

Een paar dagen voordat we gingen las ik over de verbouwing en opening van het oude Ceintuur Theater tot  Coffee & Coconuts en daar moest en zou ik ook naar toe dus wéér iets op mijn Amsterdamse lijstje.
CT is een enorm pand aan de Ceintuurbaan waar je heerlijk koffie, shakes en lekkers kunt eten. Allemaal vers en verantwoord!
Ik droom altijd van zulke plekken aan deze kant van het land maar op de één of andere manier zijn ze niet te vinden. In Deventer vind ik Brood van Joop dan het beste alternatief, veel kleiner maar ook met de lekkerste koffie en vers gemaakte gezonde broodjes en de juiste sfeer.
ceintuurbaan  on the go coffee and coconuts coffee and coconuts  ceintuurbaan coffee amsterdam  CT

nelleke langius

2 thoughts on “FIJNE HOTSPOT IN AMSTERDAM

  1. Lijkt me inderdaad een fijne plek!
    Ken je in Deventer \’A Taste Of Honey\’ in de Spijkerboorsteeg?
    Heel ander sfeertje, maar wel héél lekkere koffie, thee, andere drankjes én lekkere, zelfgemaakte broodjes (bagels) en taart. Ook alles vers én biologisch!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *