GEEN ZIN IN BLOGGEN

Soms heb ik van die dagen dan heb ik gewoon geen zin om te bloggen. Vandaag is er zo één. Mijn geluk is een poster die ik een maand geleden fotografeerde in Amsterdam.
Helemaal niet met de bedoeling om ‘m te gebruiken voor een soortgelijke post maar meer voor mijn verzameling WISE WORDS.

Deze donderdag komt de foto dus wel heel goed van pas! Zo zie je maar weer je kunt nooit genoeg foto’s maken.

De twijfel over bloggen is de laatste tijd veel aanwezig…maar ik vind het zo leuk! Toch vraag ik me regelmatig af waarvoor. Een paar leuke reactie’s nemen dan mijn vraagtekens ook weer weg.
Bovendien merk ik dat het wel een fijne toegevoegde waarde is voor mijn werk, de mensen waar ik kom ‘kennen’ me al een beetje en dat praat makkelijker.
Conclusie? Ik ga gewoon door en een dikke dank je wel voor de trouwe volgers en de lieve berichtjes die ik regelmatig ontvang. Fijne donderdag allemaal!
bloggen

nelleke langius

6 thoughts on “GEEN ZIN IN BLOGGEN

  1. Mooie quote, en herkenbaar die twijfels over het bloggen.
    Ik word altijd heel blij van je inspiratie en mooie zelfgemaakte spullen dus ga vooral heel graag door! X

  2. Fijn dat je doorgaat Nelleke! Door jouw blog te lezen word ik altijd weer geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan om dingen te maken voor ons huis! Je hebt zulke leuke en verrassende ideeën. Hopelijk stopt je inspiratie nog lang niet 🙂

  3. Weet je wat het is met stille (soms maar reagerende) volgers zoals ik: ik geniet enorm van je blogs en kijk telkens weer uit naar je volgende publicatie. Ik ben dus blij dat je doorgaat, maar het moet wel ook leuk blijven voor jezelf.
    Jeannine Vanham

  4. Blog ASB voort – ek lees en kyk met veel genot! My dogter was ‘n jaar gelede ‘n au pair in die mooie Deventer en ek kon haar vir ‘n paar dae besoek. Wonderlike ervaring!
    (Ek woon in Suid-Afrika).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *