HEEL HARD AAN HET WERK

De maand januari is niet mijn maand, ik heb altijd een beetje moeite met ‘opnieuw’ beginnen. De teller staat op nul en zie de omzet maar weer te halen het komende jaar. Januari begint zoals elk jaar heel rustig qua werk, dus ik ben heel hard aan het werk gegaan in huis. Ik begon beneden met onze werkruimte en stoomde zo door naar boven naar de woonruimte. De komende week de laatste verdieping en dan is het huis spik en span.
Door zo bikkel hard aan de slag te gaan, vliegen de dagen voorbij en plof ik ‘s avonds met een goed gevoel op de bank. Goede therapie dus 😉

Mijn eerste week in 2015 op Instagram zag er ongeveer zo uit:
insta monday insta monday insta monday insta monday insta monday insta monday
– posters aan de wand in de werkruimte
– de noorse muts die ik voor Lisa breide is af
– terwijl ik de ramen buiten stond te wassen was er een schitterende zonsondergang
– het uitzicht vanaf het balkon
– zaterdag kwam het bewijsnummer met een mooie vermelding van SIMPEL & LEUK
– zondag maakte ik mijn gebreide sweater dress af

nelleke langius

2 thoughts on “HEEL HARD AAN HET WERK

  1. Januari is inderdaad niet echt geweldig. Maar je hebt toch een erg leuke collage instafoto’s hierboven en heel veel werk verricht. Wat een heerlijk gevoel moet dat geven. Je huis helemaal aan kant en ook nog hele mooie dingen gebreid. Super! Fijne rest van de maand dan maar en het wordt vanzelf een keer voorjaar (of toch nog echt winter 😉 x

  2. Januari is voor mij ook altijd zo een opstart maand. Vol ideeen zit ik dan, kerstspullen er weer uit en lekker weer aan de gang om alles gezellig te maken!
    Je bent lekker bezig in huis! Heerlijk een goed begin van het jaar, leuk!

    Groetjes Cindy
    woon-geluk.blogspot.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *