TIG KEER GELUKKIGER MET SIMPELE DINGEN

Geniet van de kleine dingen van alle dag, van de simpele dingen! Ik predikte het hier al vaker, toch vind ik, kun je er niet vaak genoeg bij stil staan.

Wat die eenvoudige momenten dan zijn? Tja, dat is voor iedereen anders. Voor mij is het, met storm naar het strand gaan of een leuke onverwachte ontmoeting met iemand, een breiwerkje op de pennen waar ik iemand blij mee maak, een recept uitproberen, zelf iets moois maken voor in huis, een taart bakken….en zo kan ik nog veel meer toevoegen.

Wat zou het toch een perfecte wereld zijn als iedereen eens wat vaker stil zou staan bij kleine mooie momenten. Minder geld uit geven aan verre vakantieoorden en genieten dichtbij huis. Niet altijd alles willen hebben. Genieten van wat je hebt en de dingen om je heen. Tuurlijk, het lukt mij ook niet altijd en ik heb ook zo mijn wensen toch vraag ik me heel vaak af, als ik iets wil, word ik er gelukkiger van? Dat helpt, vaak is het antwoord NEE.
simpele dingen

nelleke langius

2 thoughts on “TIG KEER GELUKKIGER MET SIMPELE DINGEN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *