DRIE KEER GENIETEN

Elk jaar weer geniet ik van sneeuwklokjes, het zijn dé bloemetjes die de lente aankondigen! Na deze kwakkelwinter ben ik daar ook wel aan toe. Ik hou van alle jaargetijden maar voor mij moet de winter dan wel echt winter zijn en niet zo één als deze. Ik wil schaatsen, ijspegels fotograferen, wandelen in een wit winterlandschap etc.

Maar goed de sneeuwklokjes zijn er dus het eind is in zicht, afgelopen zondag fotografeerde ik er een paar toen we een heerlijke boswandeling maakten.
Foto’s, zijn voor mij steeds vaker inspiratie voor een tekening. Gistermiddag tekende ik sneeuwklokjes en besloot ik alles te gebruiken voor een blog.
Dat is dus drie vliegen in één klap! Eerst foto’s maken, dan tekenen en dan ook nog een blog erover schrijven.

‘Als in Holland de sneeuwklokjes bloeien, komt de lala la la lala……’
SNEEUWKLOKJE SNEEUWKLOKJE SNEEUWKLOKJE

nelleke langius

One thought on “DRIE KEER GENIETEN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *