LAATSTE WEEK VAN JANUARI

De laatste week van januari zit erop, pfff…het was me het weekje wel! Met als ‘dieptepunt’, iemand die met een foto van mij op Instagram, net deed of ze een mooie styling klus had geklaard. Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die dat doen en durven en wat fijn te merken dat er zoveel mensen met je meeleven en je steunen!
Hoogtepunt was wel dat mijn cyclaam knol eindelijk ging bloeien, maanden lag de knol in een schaal en gebeurde er niets.
insta monday insta monday insta monday
* de cyclaam, een kunstwerkje om te zien
* in het atelier om een workshop ‘werken met mallen’ voor te bereiden
* de hele maand stond in het teken van de workshops van Simpel&Leuk
* problemen met iDeal zorgden ervoor dat ik besloot te stoppen met de webshop
* een prachtige winterse lucht
* mijn collage ‘bye bye January’ op Instagram

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *