AAN DE SLAG MET KERAMIEK

Keramiek is hét helemaal op het moment. Kijk maar eens goed om je heen. Pinterest en Instagram staan er vol mee, niet voor niets want het is prachtig materiaal.
Vorig jaar pakte ik het kleien weer op en maakte fijne accessoires voor in huis, je zag vast al het één en ander voorbij komen op Instagram.

Ik dacht lekker voor mezelf aan de slag te gaan maar het draaide uit op een soort van werk. Het begon met een ‘tegeltjes moodboard’ ik maakte er één voor mezelf maar bedacht dat het heel leuk en geschikt zou zijn voor een workshop. In februari werden de eerste workshops ‘keramiek tegeltjes’ gegeven in het atelier van ‘Bijzonder Goed op 132’ in Eefde.
Ondertussen ben ik al maanden bezig om allerlei dingen uit te testen in samenwerking met keramist Hein Otten. We zijn meer workshops keramiek aan het voorbereiden, daarover later meer.

De ‘huizen van keramiek’ workshop is zo goed als klaar, ik ben tevreden met het resultaat en aan de reacties op Instagram en Facebook te zien, jullie ook!
De huizen zijn leuk als boekensteun of gewoon op de vensterbank met of zonder een waxinelichtje erin. Leuk toch, je eigen droomhuis ontwerpen en maken van klei!?

We gaan binnenkort een aantal datums plannen voor deze workshops en ik ben benieuwd op welk dag in het weekend jullie het liefst een workshop doen. Zaterdag of zondag, we horen het graag.

Het is ook mogelijk om zelf een groep van minimaal 7 samen te stellen en je eigen datum in overleg met ons te kiezen. Heb je belangstelling, tips of wil je meer weten mail me ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, ik hoor het graag!
Keramiek klei workshop keramiek workshop keramiek

 

nelleke langius

3 thoughts on “AAN DE SLAG MET KERAMIEK

  1. Vroeger op school kon ik niet zo goed kleien, mijn werkjes knapten altijd kapot bij het bakken. Op de PABO zei de docent handvaardigheid, die de relatie tussen klei en mij had leren kennen, op gegeven moment: \”Ik heb voor jou een vervangende opdracht, figuurzagen.\” Blij dat ik was…..!
    Dus tja, of dit een slimme workshop is voor mij, ik weet het niet. De huisjes zijn wel geweldig leuk.
    Om antwoord op je vraag te geven: mij maakt het niet zoveel uit of de workshop op zaterdag of zondag is. Voor mij is de datum van meer belang, omdat ik dan kan zien welke dienst P. heeft en welke plannen we samen hebben. Maar ja, of jullie nu zoveel aan dit antwoord hebben…… 😉

    1. Dank je wel Heidi voor je reactie, we hebben aan alle info iets en ik ben er van overtuigd dat het je zal lukken om een huisje te maken en heel te houden 😉

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *