HOTSPOT NIJMEGEN

Gisteren was het een schitterende lentedag, voor Roel perfect motorweer en voor mij een dag dat ik naar buiten moest! Wij combineerden het en we reden naar Nijmegen naar de Waalbanddijk naar het voormalige Honig terrein aan de Waal, waar nu een prachtige hotspot is met veel industriële inspiratie, een broedplaats voor creatieven. Nog volop in ontwikkeling maar wat was het leuk om te zien.

Wéér een goed voorbeeld van hoe je al die leegstaande industrieterreinen in Nederland ook kunt gebruiken. Het is een trekpleister want het was er lekker druk en de horeca die er zit profiteerde er mooi van. De terrasjes zaten vol en er heerst een gezellige sfeer. Een plek om naar toe te gaan, wij gaan zeker nog eens.
hotspot nijmegen hotspot nijmegen on the go nijmegen honig nijmegen hotspot aan de waal hotspot nijmegen

nelleke langius

One thought on “HOTSPOT NIJMEGEN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *