MOOI HANDWERK

Ik hou heel erg van ambachtelijk handwerk en van de combinatie van verschillende materialen het liefst in naturelle kleuren.

Normaal gebruik ik het liefst eigen foto’s en wil ik alles altijd in het echt zien maar deze manden werden mij gemaild en vond ik zo prachtig dat ik ze hier graag aan jullie laat zien.

De manden worden gemaakt door de Portugese designer Oneida Tavares en ze maakt gebruik van keramische vormen en een prachtig weefwerk van dennennaalden. Ik vind ze heel inspirerend en mooi! Kijk voor meer informatie op de site.
handwerk
Het doet me gelijk denken aan de enorme dennenboom in de tuin van ons vorige huis. Ik vervloekte die boom met al zijn vallende naalden. Ik was het hele jaar aan het harken. Wat had ik er mooi mee kunnen weven!

nelleke langius

3 thoughts on “MOOI HANDWERK

  1. Ik ben zeker benieuwd naar je foto’s. Wij zitten in een soortgelijk verhaal. We hebben een klassiek zeilschip uit ’51. Binnen en buitenkant zijn gestript en worden nu in de vrije tijd opgeknapt. Leuk om je foto’s te zien! Mooie stijl!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *