TAART OF CAKE BAKKEN HOORT OP VRIJDAG

Joehoe het is vrijdag, baking friday. Al jaren een gegeven in huize Langius. Zo fijn om het weekend te beginnen met een zelf gebakken taart of cake. Heb je geen tijd? Dan is dit recept geen excuus, de ricottacake met blauwe bessen.

Het beslag is een fluitje van een cent en zit zo in de cakevorm, de cake is super lekker en hij blijft lang smeu├»g door de ricotta. Ik bakte hem precies volgens recept maar een volgende keer kies ik voor frambozen dat lijkt me nog lekkerder en laat ik ‘m iets langer in de oven staan.

Vanmiddag ga ik ook aan de slag, niet deze cake maar ik denk dat het een appeltaart wordt. Geniet van je taart en je weekend!

baking friday

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *