BUITEN HUPPELEN

Ik snap die lammetjes wel! Het liefst loop ik ook te huppelen op straat. Ik ben zo blij dat het buitenseizoen weer begonnen is. Vorige week gingen we op de twee mooiste dagen van de week naar Friesland, een welverdiende time on water. Heel optimistisch nam ik mijn korte broek mee, helaas die bleef in de tas. Op het water was het echt koud. Toch was het heerlijk, de hele dag, tot ‘s avonds laat zaten we buiten. Als je nog nooit gezeild hebt weet je niet hoe heerlijk het is, de rust en de stilte op het water. Onthaasten en back to basic zijn denk ik de juiste woorden.
Time on water friesland buitenleven
*Dinsdag middag voerden we tegen een fikse wind in naar Stavoren, het was koud. Het was dikke truien en mutsen weer maar we zaten heerlijk in het zonnetje te genieten. Op de dijk huppelden de lammetjes vrolijk rond en keken ons nieuwsgierig aan.
*De grassen zijn overal nog bruin het zal niet lang meer duren of alles wordt weer groen. Op woensdag voerden we voor de wind via een eilandje in de Fluessen en Heeg weer terug naar Woudsend.
*Afgelopen weekend was het prachtig weer, we bleven thuis omdat er gewerkt moest worden maar aten wel buiten. Ik maakte flammenkuchen uit het nieuwe kookboek van Pauline, zo lekker! Zaterdag probeerde ik uit hetzelfde boek het broodje zalmburger, ook een topper.

nelleke langius

2 thoughts on “BUITEN HUPPELEN

 1. het ziet er inderdaad koud uit!
  hier wordt traditiegetrouw het vaar seizoen op hemelvaartsdag geopend
  maar dit jaar iets eerder door het eindexamen van oudste
  en zelfs dan is het vaak nog koud….

  fijne week!
  vandaag beloofd een stralende dag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *