DE MAAND MEI

IMG_1828
Vandaag 1 juni! Ongelofelijk hoe snel de tijd vliegt. Hopelijk gaan de temperaturen iets omhoog. Ondanks het weer waren wij veel buiten, weer of geen weer, we gingen gewoon naar Friesland en genoten ervan.

Iemand zei in april tegen mij: “Thuisblijvers zijn verliezers!” Hij heeft gelijk want hoe het weer ook is, je past je aan en maakt er het beste van.
Gisterochtend werden we wakker en de regen kwam met bakken uit de hemel. Balen want Lisa en haar vriend kwamen een dagje zeilen, ondanks het weer gingen we toch het water op en we hebben leuk gezeild met wat mij betreft veel te veel wind. Aan het eind van de middag zaten we in de regen onder ons tentje te borrelen, het was een leuke dag.

De maand mei stond ook in het teken van minderen. Het hele huis ging ik door, spullen uitzoeken, opruimen en schoonmaken. Ik reed tig keer naar de kringloop en een paar maal naar de stort. Heerlijk, het voelt goed, kastruimte genoeg, mooie stapels en precies te weten wat waar ligt. Nu de volgende stap, minder spullen kopen en heel goed nadenken of we echt gelukkig worden van iets nieuws. Zoals ik in mijn vorige blog al zei: Goed is goed en mooi hoeft niet nog mooier. Aan alle reacties op die post is mij duidelijk geworden dat er heel veel mensen mee bezig zijn; minderen.

nelleke langius

One thought on “DE MAAND MEI

  1. Dat mooie weer zit er echt aan te komen, voor eind van de week beloven ze heerlijke temperaturen, dat wordt in ieder geval beter dan afgelopen weekend!
    Grappig dat het lezen van je vorige blogpost toch een beetje is blijven hangen, wij zijn afgelopen weekend ook twee keer naar de stort gereden en er staan twee zakken met kleding klaar om aan de straat te zetten. Nog bedankt voor de tip! 😉

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *