KLUSSEN IN EEN STUDENTENKAMER

Het is weer zover en we zullen zeker niet de enige ouders zijn die in de zomermaanden naar een studentenstad rijden om te klussen! Het is twee jaar geleden dat we Ruben zijn kamer in orde maakten, in augustus verhuisd hij naar de volgende.
Dat wordt weer meten en tekenen om voor weinig, een kleine ruimte praktisch in te delen. Iedere keer weer een lastige maar leuke klus, ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat.

De vorige keer is het goed gelukt, de student die in zijn oude kamer gaat wonen heeft mazzel…alles is fris geschilderd en de kamer is ruim en functioneel ingedeeld. Dus studeer je in Groningen en ben je op zoek naar een leuke kamer met eigen keuken in het centrum van de stad dan zou ik kamernet in de gaten houden.

In 2013 schreef ik al eerder een blog over deze studentenkamer, kijk hier voor meer foto’s. Wij gaan op 1 augustus dus weer aan de slag in het volgende studentenhuis.
studentenkamer studentenkamer studentenkamer

nelleke langius

6 thoughts on “KLUSSEN IN EEN STUDENTENKAMER

 1. Dat ziet er wel ontzettend leuk uit voor een studentenkamer! Onze dochter doet over 2 jaar eindexamen, maar ik moet er (nu nog) niet aan denken dat ze aan de andere kant van het land gaat studeren… Maar goed, dat zien we over twee jaar wel, voorlopig hoop ik nog even dat ze een leuke studie aan een Amsterdamse universiteit vindt, dat is 25 minuten met de trein…. 😉

 2. Ja, het kot (zo noemen we hier in België een studentenkamer) was echt Langius-proof. En zo zal de volgende kamer ongetwijfeld ook weer worden.
  Ondertussen ben ik langzaam maar zeker aan de opruim en dat voelt zeer goed.
  Groeten,

  Jeannine

 3. Is er al een nieuwe huurder voor deze prachtige kamer? Onze dochter gaat in september in Groningen studeren en nu al naarstig op zoek naar een kamer. Gisteren heeft ze net een Kamernet account aangemaakt.
  Hoor graag van je. Vr.gr. Aukje

 4. Wat super leuk ingericht! Mijn dochter gaat deze zomer ook op kamers (sniksnik) en ben nu inspiratie aan het op doen om haar studentenkamer gezellig en budget proof in te richten, dit helpt zeker! 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *