OVERSIZED WIT OVERHEMD

In Roel’s kledingkast was ik op zoek naar een wit overhemd, helaas ik vond alleen maar blauw… Ik deed er één aan bij een witte skinny jeans en het stond leuk! Nu wist ik zeker dat ik ook een witte wilde en het liefst nog groter.
Afgelopen week bracht ik nog wat spullen náár de kringloop en ging even naar binnen om alléén bij de kleding te kijken. En yes…daar hing een veel te grote witte blouse voor 2,50 €.

Ik waste de blouse, veranderde wat aan de mouw en haalde alle knoopjes eraf en zocht in mijn verzameling tweede hands knopen 6 mooie witte en 1 zwarte en ik had een nieuwe outfit.

Het is me trouwens gelukt om alleen op de kledingafdeling rond te struinen en vond naast die fijne oversized blouse ook nog een korte broek en twee zonnehoedjes die ik eerder die week in de stad niet kon vinden!
UPCYCLE WIT OVERHEMD

nelleke langius

2 thoughts on “OVERSIZED WIT OVERHEMD

  1. Dat was overduidelijk: ik bracht naar de kringloop en ik struinde alléén op de kledingafdeling! En wil je een foto posten van jou in je nieuwe blouse, ik ben namelijk echt benieuwd.
    Ondertussen heb ik ook weer een kast ‘weg’geruimd.
    Groetjes,
    Jeannine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *