WILDE BLOEMEN OF ONKRUID

Wat zijn het eigenlijk, wilde bloemen of onkruid…ik noem ze het liefst bermbloemen en ik hou ervan, altijd al. De laatste tijd kijk ik nog beter.

Op mijn verjaardag kreeg ik een doos aquarelverf en fijne kwasten. Ik wil graag dat moois tekenen en schilderen en niet alleen maar fotograferen. Ik loop dus meer dan ooit langs de waterkant en pluk bloemen, zaaddozen en blaadjes, zelfs de uitgebloeide bloemen zijn prachtig.

Voor mooie foto’s moet je goed kijken maar voor een tekening nog beter, ik kijk, pluk, pluis uit elkaar en probeer vervolgens het op papier te krijgen en dat is best lastig. Op Instagram zag je vast al wat oefenschetsjes voorbij komen.

wilde bloemen uitgebloeid        bermbloemen outside

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *