EN DE KLEUR IS WIT

Er liggen allerlei kleurkaarten klaar op mijn bureau, voor een kleurtje op de muur in de ‘nieuwe’ slaapkamer. Toch denk ik dat het wit blijft, niet dat ik ik niet durf hoor maar ik word blij van wit. Het maakt de ruimte zo fijn ruim, fris en helder.

Alle verschillende nuances wit bij elkaar zorgen er voor dat het zeker niet saai is. De warmte komt erin door het gebruik van verschillende materialen en door hier en daar een toefje hout toe te voegen.

De kleur wit verveelt mij eigenlijk nooit. Het verbaast me elke keer weer hoeveel tinten wit er eigenlijk zijn. Ik heb zelfs een een speciale kleurenwaaier met verschillende kleuren wit, er zitten maar liefst 84 in!wit in de slaapkamer

nelleke langius

3 thoughts on “EN DE KLEUR IS WIT

  1. Ik hou van alle tinten wit (en dat zijn er meer dan 50), behalve de gelige. En de combinatie met naturel hout is super. En natuurlijk ook hier en daar een likje zwart.
    Jeannine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *